En kund berättar…

Många undrar om effekterna av vetegräs.

Här kommer en kort personligt berättelse som jag nyligen fick från av en av våra kunder på basbalans. Jag har sett till att göra avsändaren anonym eftersom det är en väldigt personlig historia. Men jag vet att det är många som vill höra hur vetegräs egentligen fungerar, från någon annan än försäljaren.

Håll till godo.

Hej,
Jag vill bara kort berätta lite om mina erfarenheter av vetegräs.
I december 2010 fick jag besked om cancer och under året som varit så har jag genomgått långa och tuffa behandlingar. I den här vevan gick det också upp för mig hur kul det är att leva – och det vill jag göra, länge, länge länge.. Så målet fanns där, strategierna också, men orken var som bortblåst. Trodde aldrig att jag skulle känna mig så sjuk efter behandlingarna.
Jag började att träna och åt typ allt som jag visste var späckat med antioxidanter. Av en händelse så läste jag om vetegräset och kände ”ok, det här testar jag, det är säkert skitbra”.
Men hallå, vad hände? Jag började må illa, fick feber och det kändes som jag hade fått influensan – men ändå inte. Efter fem dagar kände jag mig avgiftad på något konstigt sätt. Efter all cytostatika, läckande tarmar, överbelastad lever, total celldöd… listan är lång – så började jag känna mig frisk. Vågar knappt andas det ordet, men så var det. Sedan kom ett bakslag, fick veta att jag inte får ta några naturpreparat eller andra mediciner tillsammans med de mediciner jag äter idag, utan att rådrfråga läkarna. Okej, jag blev faktiskt jätterädd. Slutade med vetegräset och jösses vad dåligt jag har mått.
Nu har jag fått klartecken att det är ok med vetegräs, och ser fram emot leveransen som ett otåligt barn. Vetegräsets positiva effekter på mig är lite av ett mirakel, sådär så man får nypa sig i armen.
Ha en härlig vår:)
Visst blir man lycklig av att höra en sån härlig historia?
/Micke